Nieuw product: ProLoop2

Vernieuwde lusdetector van BIRCHER, voor poorten, slagbomen, parkeerplaatsinstallaties en verkeerspalen.

Met de ProLoop2 functioneert elke lusdetectie absoluut betrouwbaar. ProLoop2 bewaakt en evalueert in de grond gelegde inductielussen en detecteert zo alle soorten metalen voertuigen: fietsen, personenauto’s, heftrucks, vrachtwagens of opleggercombinaties met dissel worden exact geregistreerd. Het goed begrijpelijke bedienings- en weergaveconcept maakt ProLoop2 bijzonder gebruiksvriendelijk en garandeert maximale betrouwbaarheid door de galvanische scheiding van lus en detector.

 

  • Zeer korte installatietijd dankzij gemakkelijke programmering en simulatiemogelijkheid
  • Veelzijdig toepasbaar met veel functies en flexibele instellingen
  • Eenvoudige bediening
  • Automatisch meten en weergeven van de lusinductiviteit
  • Onmiddellijke storingsweergave op de LCD-display

Nieuw in ProLoop2:

1.  De lusinductiviteit:
Is uitgebreid van 40µH-1000µH naar 20µH-1000µH, ProLoop2 is sneller. De reactietijden zijn drastisch verlaagd (stabieler bij minder goede lussen. De schakeltijden van de kanalen zijn verhoogd, nu 25ms (één loop device) en 50ms (twee loop device).

2.  Nieuwe functie maximale aanwezigheid:
Het is mogelijk om de uitgang bij een permanente bezetting na ingestelde tijd weer in te schakelen. Bijvoorbeeld als men een metalen plaat op de loop legt om dan ongewild binnen te kunnen komen (inbraak). Bij inschakeling van de functie met uitgestelde tijd zal het relais weer opkomen.

3.  PROLOOP2 is gevoeliger:
Hierdoor kunnen lagere gevoeligheden worden ingesteld om de mogelijkheden te verhogen. Geen beperkingen meer op frequentie selectie.

4.  Spanningsuitval:

Het opnieuw opstarten na een stroomonderbreking is aangepast zoals de praktijk. De uitgang zal niet geactiveerd worden voordat de initialisatie is afgerond.

5.  De verschillen tussen de frequenties:
F1 F4 zijn groter, daardoor minder kans op storingen tussen de frequenties.

6.  Tot slot heeft het display Back Light verlichting:
Hierdoor is de leesbaarheid van de LCD verbeterd merkbaar verbeterd.

')}