Hi Motions

Benincà Holding SpA met meer dan 30 jaar ervaring in de automatiseringsindustrie, heeft een zeer belangrijke troef erbij; het verdelen van hoogwaardige poortonderdelen.

Prijs en kwaliteit kunnen perfect in evenwicht zijn, dit wordt bewezen door de hoogwaardige productenlijn die zeer concurrentieel op de markt geboden wordt.

HI motions omvat onderdelen voor schuifpoorten,  vrijdragend of op looprail, hang en sluitwerk voor draaipoorten, voor hangende poorten, grendels, etc… en maatwerk voor bepaalde aantalen.

Himotions ontwikkelde als eerste een geheel nieuw systeem  voor vrijdragende schuifpoorten (LM serie) met de tandheugel in het profiel, eenvoudig te installeren en de ideale oplossing voor koude en besneeuwde situaties. Het biedt bescherming tegen weersinvloeden en factoren van buitenaf welke de poort kunnen hinderen. Check de website voor de Nederlandse vertegenwoordiging van HiMotions.nl

Raadpleeg de online poorten configurator van HiMotions bij uw keuze van het product en de oplossing welke het beste bij u past.