Dienstverlening

Jack Automotive is leverancier van producten, onderdelen en accessoires van diverse merken, waaronder het italiaanse topmerk Beninca. Jack Automotive adviseert over de actuele mogelijkheden van poortautomatisering en toegangsbeveiliging.

Montage en onderhoud

De producten en onderdelen worden geleverd met duidelijke montage-instructies. Mogelijk kunt u hiermee de montagekosten besparen. Lukt zelf monteren niet?Onze ervaren installatiemonteurs monteren de onderdelen of complete systemen voor poortautomatisering en toegangsbeveiliging op locaties in heel Nederland. Maar ook storingen bij bestaande systemen, ongeacht door wie het systeem is geïnstalleerd, worden door onze installatiemonteurs opgelost. Jack Automotive kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten. Goed onderhoud is van belang voor de optimale werking van een systeem. Het vermindert de kans op storingen en het levert op lange termijn een besparing op.

Persoonlijke aanpak

Jack Automotive kiest voor een persoonlijke aanpak. Geen standaard verkooppraatjes en snelle verkoop, maar oplossingen op maat. Wij werken in een klein team met korte lijnen. Klantgerichtheid, flexibiliteit en vakmanschap staan centraal bij Jack. Wij komen op verzoek langs op locatie om een bestaand systeem te inspecteren.

Vragen of storingen?

Handleidingen en montagevoorschriften van diverse producten en merken kunt u gratis downloaden op onze website. Voor vragen, onderdelen, vrijblijvend advies of het maken van een afspraak kunt u ons bellen via telefoon 033 – 433 01 84 of het contactformulier invullen.   Breed en gevarieerd assortiment
√   Voor elk budget
√   De nieuwste technieken en innovaties
√   Onderdelen en/of complete systemen
√   Persoonlijke aanpak